Pysäköinnin vaivattomuus

Pysäköinnin vaivattomuus

posted in: Yleinen | 0

PedalSlot-telineet tekevät pysäköinnistä osan sujuvaa pyöräliikennettä. PedalSlot-telineiden käyttö on vaivatonta ja käyttäjän kokema laatu totuttua parempaa.

Edut pyöräilijälle ovat:

  • helppo ja nopea käyttö
  • oma selvä tila jokaiselle polkupyörälle
  • vakaa polkupyörän tuenta
  • turvallinen runkolukitus

PedalSlot-telineiden moderni polkupyörän tuenta poikkeaa muista pyörätelineistä. Muutaman kokeilun jälkeen käyttäjä hyötyy kaikista PedalSlot-telineiden eduista.

Selvä tila on käytettävyyden perusta

Jokaiselle polkupyörälle on PedalSlot-telineessä selvä paikkansa – oma tila ja pyöräpaikka. Koska pysäköidyt pyörät pysyvät kauniisti pystyssä ja ojennuksessa, eivät vierekkäiset pyörät vaikeuta oman pyörän pysäköintiä ja vapaan paikan löytäminen täydestä telineestä on helppoa.

Vakaa tuki polkupyörälle

Kun polkupyörät pysyvät turvallisesti paikallaan, vältetään niiden rikkoutuminen ja sekasortoinen kaaos.

Polkupyörän tuenta sen vasemman poljinkammen avulla on vaivaton ja nopea käyttää. Käännetään vasenpoljin eteenpäin ja työnnetään pyörää kevyesti, kunnes teline pysäyttää liikkeen. Kiinnitetty pyörä pysyy vakaasti paikallaan ja teline tukee sitä kaikkiin suuntiin. Kun pyörä on tuettuna telineessä, käyttäjä voi rauhassa keskittyä esimerkiksi tavaroiden purkamiseen ja pyörän lukitsemiseen.

Myös lähdön aikana hyvä tuenta palvelee erinomaisesti tavaroiden lastaamista ja lukon avaamista. Polkupyörän irrottaminen telineestä onnistuu yhdellä liikkeellä. Otetaan kiinni esimerkiksi satulasta tai tavaratelineestä, kohotetaan takapyörä irti maasta ja vedetään kevyesti taaksepäin.

Turvallinen runkolukitus

Runkolukituksen tärkein asia ei ole maksimaalinen murtovarmuus vaan helppokäyttöisyys.

PedalSlot-telineissä lukituspiste on sijoitettu niin, että polkupyörän voi lukita tavanomaisella irtolukolla viereisessä kuvassa korostetuilta alueilta. Näin pyörä on turvallisesti kiinni. Lukitseminen on helppoa myös siksi, että käyttäjä on pyörän kiinnittämisen jälkeen valmiiksi oikealla paikalla lukitsemista varten ja lukituspiste on kirjaimellisesti kädenulottuvilla. Lukitsemista helpottaa myös se, ettei lukituspistettä jaeta vierekkäisten pyörien kesken. Jos pyöräpaikassa on useita lukituspisteitä, ne voivat helpottaa esimerkiksi etupyörän lukitsemista pyöräpaikkaan.

 

PedalSlot-telineillä teet paikastasi osan sujuvaa pyöräliikennettä. Tutustu monipuolisiin mahdollisuuksiin kotisivuilla ja RT-tuotetietopalvelussa.